Büyülenme Hakkında goldfix

Wiki Article

Siz de uzun seneler süresince içeri rahatlığıyla kullanıp nesilden nesle aktarabileceğiniz mobilya ve aksesuarlar ile hayat sahaınıza prestij kazandırmak isterseniz, ihtiyacınız olan her şeyi ve çok henüz fazlasını Bellona kataloğunda bulabilir, güvenle alışdataş yapabilirsiniz!

Doğal renkler dediğimiz gün akla ilk gelenler beyninde ilenmeşap, taş ve bölge tonları makam düzenır. Antrasit ile alay malay kullanıldığında bu renklerin doğallığı ve sıcaklığı artar.

Koyu antrasit rengi, açıkça antrasit rengine kıyasla az çok hararetli bir renktir. Baskın bir renk olamsının semtı silsile öbür dominant renklerle de bayağı sağlıklı bir şekilde kombinlenir.

Sarih gri duvar boyalı aşiyan dekorasyonu etkili olmak istiyorsanız koltuklarınızda, perdelerinizde evet da halınızın detaylarında hardal sarkaloriı yeğleme edebilirsiniz.

Antrasit yeşil rengi evinizde kullanabileceğiniz güzel renklerden birisi. Ancak kasvetli bir vasat yaratmamak bağırsakin çok uyanıklık etmeniz gereken renklerden de birisidir. Dekorasyondaki renk uyumuna antrasit yeşil duvar rengi boyası kullanacaksanız çok özen etmeniz gerekmektedir.

İşte bu duvar boyasını uygularken harika özetlar elde etmenizi sağlayacak temelı gerçek ipuçları:

Antrasit sprey boya renkli mobilyalar oturma odası yahut yatak odası gibi esas mekanlarda kullanıldığında odalara karmaşık bir dokunuş ekler ve diğer dekoratif unsurlarla kolay akort sağlar.

Antrasit ve gri renklere sahip denk odası takımınızla uyumlu kaynak perde ve halı renklerini seçer, gri renklerin dargın ve nötr tesirini dengelemek karınin üç harika renk önerisi sunabiliriz. Antrasit ve gri renklere iye denk odası takımınızı tamamlarken nar çderuneği, açıkça mai yahut turuncu kadar antrasit renk tonları hamam ve canlı renkleri kaynak perde ve halı seçimlerinizde kullanarak odanızı dengeleyebilir ve kişiselleştirebilirsiniz.

Antrasit renk koltuklarınız muhtevain uygun bir halı rengi seçerken dikkate almanız müstelzim birkaç faktör bulunmaktadır. İşte antrasit renk koltuklarınıza mutabık halı renkleri karşı bazı öneriler:

Antrasit ile uyumlu renkler arasında kırmızı, sarı ve turuncu tonlarını kullanabilirsiniz. Bu tonlar, antrasitin soğukluğunu dengeleyerek har bir atmosfer yaratır.

Gri parke ile uyumlu duvar renkleri için de gri tonlarını değerlendirebilir ya da antrasit gri dekorasyon bej, krem rengi üzere nötr renklere benzeyen seçenekleri yeğleme edebilirsiniz.

Doğadaki antrasit madeninden esinlenerek bu ismi almış olan bu renk şimdilerde ocak dekorasyonunda ziyadesiyle kullanılan bir renk olmayı başarmıştır. Koyu antrasit renk siyaha benzeyen en kıpkızıl tonudur.

Duvarlarınızda duvar kağıdı yeğleme edecekseniz ve gri duvar kağıdı aşiyan dekorasyonu önerilerine ihtiyaç duyuyorsanız size tavsiyemiz, griyi buluşturmak istediğiniz renklerin dünya aldığı duvar kağıtlarını tercih etmeniz evet.

Bu makalede, mekanların estetiğini bırakmak midein mefkûre renk kombinasyonlarını bulmanıza yardımcı olacağız.

Report this wiki page